About Us

Miz FiZa Collection merupakan blog yang menjual aksesori lelaki dan perempuan. Blog ini merupakan perniagaan secara bersendirian yang dibantu oleh ahli keluarga. Di dalam Miz FiZa Collection menjual aksesori seperti jam tangan lelaki, jam tangan perempuan, jam tangan couple, wallet lelaki, wallet perempuan dan beg tangan perempuan. terdapat pelbagai pilihan boleh dibeli. Blog ini ditubuhkan pada 25 April 2012. Di dalam blog pelanggan dapat membeli secara selesa, banyak pilihan dan selamat. Pelbagai aksesori dapat dilihat dan dibeli. Selamat membeli belah. ^_^
(Perhatian blog ini ditubuhkan bertujuan untuk tugasan subjek E-dagang yang diberikan oleh pensyarah saya iaitu En. Faisal Bin Zulhumadi daripada group B. Saya memohon maaf jika sesiapa ada menjenguk dan mendapati terdapat barang mereka saya mencopy dan menpaste. Blog ini bukan untuk berjual beli just untuk tugasan sahaja). ^ -6 ^

LOGO


Rama-rama-Serangga yang sangat cantik, berwarna warni dan bebas terbang ke mana sahaja. Selain itu, rama-rama sebagai simbolik untuk kehidupan iaitu segala kesukaran serta kepayahan ketika berusaha keluar dari kepompong itulah yang memberi kekuatan bagi seekor rama-rama yang terbang.
Miz-Blog ini kepunyaan oleh seorang gadis.
FiZa-Nilai sentimental daripada gabungan nama orang tersayang.
Collection-Merupakan perkataan English yang bermaksud koleksi barangan untuk lelaki dan perempuan.
Biru-Memberi kesan komunikasi, peruntungan yang baik, bijaksana, kelembutan, kepercayaan diri, dan kasih sayang. Warna biru juga memberi kesan tenang dan menekan keinginan.
Hijau-Melambangkan kerejamaan, memaparkan kemudahan, sejuk, ketenangan, kesejahteraan dan sentiasa ingin memperbaiki.
Ungu-melambangkan keremajaan, dan warna untuk pertumbuhan spiritual falsafah kejayaan dan sikap yang positif.

VISI & MISI 
#        Sentiasa mengutamakan keselesaan pelanggan dalam menjadikan pengalaman membeli-belah di Miz FiZa Collection kami sesuatu yang unik dan tidak dapat dilupakan.
#       Mengamalkan konsep beli dengan mudah yang mana ianya akan memastikan setiap pelanggan dapat membeli dengan mudah tanpa pening kepala untuk membuat sesuatu urusan jual beli dengan kami.
#  Memberi perkhidmatan dengan terbaik untuk memastika pelanggan akan sentiasa yakin dan gembira.
#    Menjadikan Miz Fiza Collection sebagai destinasi pelanggan berkunjung.

 MATLAMAT
 Mengharapkan Miz FiZa Collection menjadi pilihan pelanggan, keselesaan dan selamat.. 

No comments:

Post a Comment