Cara Penghantaran, Terma dan Syarat

1. Anda boleh memesan sebarang produk daripada kami dengan syarat anda mesti mendepositkan bayaran barang yang anda inginkan.
                             
2. Jika ada pertindihan pesanan produk, pihak Miz FiZa Collection akan mendahulukan kepada mereka yang terlebih awal memaklumkan pesanan kepada kami (first come first serve).

3. Penghantaran akan dibuat pada hari bekerja iaitu Isnin hingga Jumaat. Pesanan anda akan sampai keesokkan harinya bagi kawasan tertentu dan selewat-lewatnya lusa pada kawasan yang agak terpencil. Bagi pelanggan, pesanan akan sampai dalam tempoh yang telah ditetapkan oleh pihak POS MALAYSIA. Untuk semakan, layari http://www.pos.com.my

4. Kos Penghantaran:
Sem Msia (RM6), Sabah Srwak (RM10)

5. Pihak Miz FiZa Collection akan memeriksa setiap produk sebelum dipaparkan di laman web dan diposkan kepada pelanggan demi menjaga kualiti produk dan kepuasan pelanggan. Jika berlaku sebarang kerosakkan atau kecacatan produk disebabkan khidmat pos, kos memulangkan balik produk kepada kami akan ditanggung oleh anda, dan kos penghantaran pulang produk ke tangan anda akan ditanggung oleh kami.

6. Pihak Miz FiZa Collection hanya akan menanggung sepenuhnya kos pos jika berlaku kesilapan dari pihak kami. Sebagai contoh, pesanan produk tidak sama dengan kod yang diminta.

7. Sekiranya pesanan anda tidak sampai pada masa yang ditetapkan, sila maklumkan kepada kami dengan kadar yang segera.

8. Penukaran wang tunai adalah tidak di benarkan sama sekali. Segala kos pos di tanggung oleh anda.

9. Sila simpan maklumat pembayaran untuk tujuan semakan jika berlaku sesuatu yang di luar jangkaan . Pihak kami tidak akan bertanggungjawap jika segala maklumat di atas tidak di patuhi jika anda ingin menuntut sesuatu kelak.

*untuk pertanyaan sila email di haslizaalis@yahoo.com
Terima Kasih

No comments:

Post a Comment